dissabte, 29 de novembre del 2008

El PSC de Mataró aprova la gestió feta per l’executiva sortint













El Congrés del PSC encarrila aquesta tarda la ponència d’idees i propostes i la formació de la nova executiva

El plenari del Congrés del PSC de Mataró ha aprovat per majoria absoluta la gestió de la comissió executiva sortint, defensat pel primer secretari Ramon Bassas.

“Pel període 2004-2008 els socialistes de Mataró ens vam proposar tres objectius bàsics: consolidar-nos com a primer partit de Mataró, millorar la relació amb els ciutadans i ciutadanes i el coneixement de la realitat local en tots els nivells; i guanyar les eleccions municipals del 2007” ha explicat Ramon Bassas.

Adaptar-se a la realitat i donar respostes ha estat un altre dels objectius d’aquesta últims quatre anys, tal i com ha explicat Ramon Bassas: “La nostra societat està canviant rapidíssimament. Adaptar-nos a aquesta realitat des de la nostra ideologia socialista en compliment dels objectius acordats ha estat el nostre repte. Tot plegat des de la voluntat de servei als companys i companyes i als ciutadans i ciutadanes, des de la proximitat com única via per conèixer la realitat, i per poder donar les respostes demanades”.

En relació a les eleccions i en concret les eleccions municipals, Bassas assenyala que un dels temes a abordar, tan en el passat com en el futur, és l’abstenció: “l’elevat índex d’abstenció, què es va situar al 53,23 % en les municipals, ens ha d’impulsar a analitzar quines poden ser les causes per tal de treballar per intentar frenar l’allunyament cada dia més evident entre la ciutadania i els seus representants polítics, en definitiva entre la quotidianitat l’acció política”.